De Nationale Duurzame Huizen Route in de gemeente Apeldoorn

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen over duurzaam wonen. Trotse huiseigenaren kunnen hun woning het hele jaar door op de website aanmelden. Hiermee inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning. Op zaterdag 3 en 10 november zijn veel woningen te bezoeken.

Wilt u ook aan de slag met duurzaam wonen of wilt u graag uw kennis en ervaringen delen? Schrijf u in voor een bezoek of meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/apeldoorn.

Juryverkiezing

Nieuw dit jaar zijn de verkiezingen van het ‘Duurzaamste Huis van Nederland’. Huiseigenaren maken daarmee kans om het leukste, beste, meest innovatieve en duurzaamste huis te worden. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Tot en met 30 september kunnen huiseigenaren hun woning opgeven om kans te maken op deze prestigieuze titel. Meer informatie vindt u op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezingen.

 

Publieksverkiezing

(LET OP: alleen voor gemeenten in deelnemende provincies)
Als inwoner van provincie Gelderland maakt u ook kans op de publieksprijs en de titel ‘ duurzaamste huis van de provincie Gelderland. Vraag uw buren, vrienden, familie en collega’s een stem uit te brengen op uw woning. De winnaar van de provincie maakt kans op de landelijke publieksprijs.
Meld uw huis aan op de website en doe mee! www.duurzamehuizenroute.nl/apeldoorn.