Word energiecoach,
daar krijg je energie van!

Wij zijn Energiek Apeldoorn en wij hebben een doel: een energieneutraal Apeldoorn in 2050! Wil jij daar aan bijdragen? Welkom! Voor ons team van Apeldoornse ‘energiekenners’ zoeken wij energiecoaches. Mensen die het belangrijk vinden om anderen te voorzien van heldere, onafhankelijke informatie. Over duurzame maatregelen die mensen zelf kunnen nemen én over (groene) financieringsmogelijkheden. En dat alles in een persoonlijk gesprek, bijvoorbeeld bij mensen thuis of in ons Energiepunt. 

Dankzij jou als energiecoach kunnen woningeigenaren eenvoudig betere duurzame keuzes maken voor hun eigen woonsituatie. Jij laat zien wat er allemaal mogelijk is én wat het oplevert! Waardevol toch? Dat geeft energie!

Vind je het leuk om gesprekken te voeren en anderen te helpen? Ben jij een energiekenner en in staat om ingewikkelde materie helder te maken? Dan is de rol van energiecoach echt iets voor jou!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar energiek@apeldoorn.nl.

Jouw winst

  • Je neemt deel aan een training om een echte energie-kenner te worden (als je dat al niet bent ;)
  • Met jouw kennis en ervaring help je anderen om concrete stappen te zetten in energiebesparende maatregelen én lever je een bijdrage aan de verduurzaming van Apeldoorn.
  • Je doet nieuwe kennis en inspiratie op tijdens excursies en gaat samen met andere coaches naar beurzen en bijeenkomsten.
  • Je wordt onderdeel van een betrokken team energiecoaches waarmee je kennis en ervaringen uitwisselt tijdens trainingen en het Energiek-café.
  • We kunnen je helaas geen salaris bieden maar gemaakte onkosten worden uiteraard vergoed. Bovendien mag je rekenen op waardering en een goed gevoel. Onbetaalbaar ;)

Wanneer is je opleiding?

De opleiding tot energiecoach bestaat uit 4 trainingen waarin je alles leert. De eerstvolgende opleiding vindt plaats op deze data:

  • Woensdag 19 februari, 17.00 uur
  • Woensdag 26 februari, 17.00 uur
  • Woensdag 4 maart, 17.00 uur
  • Woensdag 11 maart, 17.00 uur

Bij mensen thuis óf in ons Energiepunt

Energiecoaches gaan aan de slag bij mensen thuis of in ons Energiepunt aan de Paslaan 1. Samen vormen we een team van onafhankelijke ‘energie-kenners’ in energie, duurzaamheid en circulariteit! Inwoners van Apeldoorn kunnen bij ons terecht met hun energie- en duurzaamheidsvragen. We bieden een zeer divers aanbod in diensten en producten om hen te adviseren, inspireren en activeren in de verduurzaming van hun woonomgeving. Daar krijgen wij energie van! Het mooie is: wij werken niet vanuit commercieel belang. Bij ons is een huiseigenaar verzekerd van onafhankelijke, objectieve informatie. En dat is waardevol! Energiek Apeldoorn, duurzaam dichtbij.

Benieuwd naar de ervaringen van onze energiecoaches? Lees in dit interview hoe Paul en Ron hun rol als energiecoach invullen!

 

Energiecoach Ron Berkhout:”Energiemaatregelen kosten in financieel opzicht soms meer dan ze op termijn opleveren. Maar dagelijks comfort is vaak de grootste winst.”

 

 

Energiecoach Paul Melis: “Wees je bewust van je eigen energieverbruik. Nu kun je nog kiezen voor oplossingen. Over een paar jaar word je gedwongen bepaalde maatregelen te nemen.”