Energiecoaches

Weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Wil je eerst graag weten hoe jouw woning er eigenlijk voor staat en wat er allemaal mogelijk is? Onze energiecoaches komen bij je langs en kijken vrijblijvend met je mee. Ook een telefonisch consult is mogelijk.

Onze energiecoaches beschikken over de juiste ervaring en hebben allemaal een energie-coaching opleiding afgerond. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie. Je ontvangt een rapport met tips om jouw woning energiezuiniger te maken en energie te besparen.

Lees meer over onze energiecoaches of plan hieronder direct een afspraak in.Wil je direct een
afspraak maken?

Maak een afspraak »

Wil je gebeld worden voor
meer informatie?

Belverzoek »

 

Leer onze Energiecoaches kennen!

Johan Fuit

Over mij »

Een energieneutraal Apeldoorn is voor mij een realistische doelstelling, die alleen haalbaar kan zijn als iedereen meewerkt niet gedwongen maar uit eigen beweging. Met goede voornemens komen we een heel eind.

Paul Melis

Over mij »

Mijn interesses liggen in techniek in relatie met energievoorziening in woningen. In de rol van energiecoach vind ik deze aspecten terug. Ik vind het leuk om kennis uit te dragen aan mensen die daarvoor…

Louis Berendsen

Over mij »

Ik ben een bouwkundige in hart en nieren en al heel lang betrokken bij de Apeldoornse Energie Ambities. (Energie Expeditie Apeldoorn).

Lia Engberink

Over mij »

Ik ben 71 jaar en vind mijn werk als energiecoach een zinvolle aanvulling in mijn leven en voor de woonomgeving.

Jaap de Hoog

Over mij »

Ik ben energiecoach vanaf het ontstaan van Energiek Wonen eind 2016. Naast mijn baan bij een grote overheidsorganisatie ben ik actief als bestuurder van een goededoelenstichting

Ineke van Vuuren-Moerkerken

Over mij »

Ik ben sinds april 2017 energiecoach, woon 25 jaar in Apeldoorn en ben van huis uit chemisch analiste. Ik heb 12 jaar bij VAC-Apeldoorn gezeten waarvan 8 jaar als voorzitter.

Cor Westrik

Over mij »

Ik ben sinds september 2016 energiecoach. Getrouwd, twee dochters en opa van twee kleinzonen. Ik ben altijd werkzaam geweest in de techniek. Techniek heeft een enorme invloed op wat we als maatschappij nu zijn,…

Henk Schukken

Over mij »

Ik ben een gedreven projectmanager en energie spreekt mij aan omdat we daar met z’n allen stappen in moeten zetten. Ik ben daar zelf ook mee aan de slag gegaan. Ik heb zonnepanelen en…


Na een bezoek van een energiecoach:

  • Heb je inzicht in jouw persoonlijke situatie
  • Weet je veel meer van energiebesparende maatregelen
  • Heb je de nodige ideeën en inspiratie opgedaan
  • Weet je welke stappen je kan zetten

Word energiecoach, daar krijg je energie van!

Vind je het leuk om gesprekken te voeren en anderen te helpen? Ben jij een energiekenner en in staat om ingewikkelde materie helder te maken? Dan is de rol van energiecoach echt iets voor jou!

Lees meer