Groene voornemens?
Tijd voor actie!

Begin het jaar goed: maak werk van je groene voornemens. Niet alleen voor later, ook voor nu. Juist voor nu! Om te besparen, bijvoorbeeld. Of voor meer comfort en onafhankelijkheid. En natuurlijk ook voor het klimaat. Wij helpen je bij het maken van slimme, duurzame en persoonlijke keuzes. Zo wordt jouw huis comfortabel én energiezuinig! Samen maken we je voornemens haalbaar. Dichterbij dan je denkt.

Het Energiepunt voor groene voornemens

Onze specialisten in verduurzaming staan voor je klaar bij het nieuwe Energiepunt aan de Paslaan 1 in Apeldoorn. Je kunt hier terecht voor een gratis, persoonlijk advies over het verduurzamen van jouw eigen huis. Of het nu een koopwoning is of huur. En of je nu denkt aan isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Onze onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder, bijvoorbeeld bij het vergelijken van verschillende offertes.
Ook kun je in het Energiepunt proefopstellingen bekijken van o.a. isolatie, warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming. Zo krijg je een indruk wat er allemaal mogelijk is. Bovendien zijn er regelmatig energieke presentaties en activiteiten waar je aan kunt deelnemen, bijvoorbeeld over isolatie of zonnepanelen. Zo maken we ingewikkelde materie helder en inspireren we je om slimme en duurzame keuzes te maken.

Vragen die we voor je beantwoorden:

  • Wat is er allemaal mogelijk voor jouw huis?
  • Hoe pak je het aan? En wat levert het op?
  • Wat zijn de kosten en hoe kun je die financieren?
  • Bij welke partijen kun je terecht?


Yes! Een handige, gratis give-away voor de eerste 50 aanmeldingen!

Voor de eerste 50 bezoekers die zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek of activiteit, hebben we een leuke give-away als cadeau!

 

Openingstijden Energiepunt

Jouw groene voornemens waarmaken? Kom langs bij het Energiepunt Apeldoorn aan de Paslaan 1 en laat je inspireren en adviseren! Dit zijn de openingstijden:

Maandag: 11:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 11:00 – 17:00 uur
Woensdag: 11:00 – 17:00 uur
Donderdag: 11:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 11:00 – 16:00 uur

We hopen de komende tijd onze openingstijden verder te kunnen verruimen.

Liever direct een afspraak maken met een energie-coach bij jou thuis? Dat kan hier.