Groepsaankoop zonnepanelen Apeldoorn Zuidoost

Met zonnepanelen kan je zelf energie opwekken en daarmee flink besparen op je energierekening. De gemeente Apeldoorn wil het je als inwoner makkelijker maken om zelf duurzame energie op te wekken. Zijn zonnepanelen ook iets voor jou? Doe dan mee met de groepsaankoop zonnepanelen en profiteer van een kwalitatief goed aanbod met een inkoopvoordeel (tot wel 15%)!

In samenwerking met het Regionaal Energieloket organiseert de gemeente vanaf 12 februari een groepsaankoop van zonnepanelen voor inwoners van de postcodes 7326 t/m 7329, 7331 t/m 7333, 7351, 7361, 7364, 7371, en 7381. Bij succes breiden we de actie in twee fases uit naar de overige wijken en dorpen van de gemeente Apeldoorn. Op 12, 18 en 20 februari zijn er informatieavonden over deze groepsaankoop zonnepanelen.

Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn Zuidoost

Via de groepsinkoop ontzorgt het Regionaal Energieloket je volledig bij de aanschaf en installatie van de zonnepanelen. Het Regionaal Energieloket heeft in diverse plaatsen in het land soortgelijke groepsinkopen georganiseerd en werkt altijd met betrouwbare installateurs uit eigen regio.

  • Scherpe prijs – de prijzen van het aanbod zijn scherp. Dat komt doordat in één keer een groot aantal woningen zonnepanelen laat installeren. De leverancier profiteert hiervan en kan het werk efficiënt(er) uitvoeren. Een groepsaankoop zorgt zo voor een gunstige prijs terwijl er hoge kwaliteit producten worden geleverd.
  • Kwaliteit – er is veel werk gestoken in de selectie van een vakkundige installateur met een hoogwaardig aanbod. Onafhankelijke specialisten van het Regionaal Energieloket hebben uit een selectie aanbiedingen van installateurs het beste aanbod gekozen op basis van prijskwaliteitverhouding en garanties.
  • Maatwerk – iedere woning is net anders en daarom ontvangt je altijd een offerte op maat. Na inschrijving voor de groepsaankoop komt de installateur bij je thuis langs voor een opname en een adviesgesprek. Je ontvangt een persoonlijke offerte en beslist zelf of je meedoet met de groepsaankoop.

Is mijn dak geschikt?

Op www.zonatlas kan je een eerste idee krijgen of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. De installateur bepaalt uiteindelijk definitief de geschiktheid van het dak. En de woningeigenaar beslist uiteindelijk over de plaatsing van zonnepanelen.

Blijkt jouw dak niet geschikt of ben je (particulier) huurder? Dan kan je ook deelnemen aan collectieve projecten, waarbij je profiteert van zonnepanelen op een ander dak. Kijk bijvoorbeeld op www.buurtstroom.de-a.nl voor

Informatieavonden

Samen met het Regionaal Energieloket organiseert de gemeente drie informatieavonden voor de groepsaankoop:

12 februari        | 19:30 – 21:00 | Dorpscentrum De Brink – Hoofdweg 5, Loenen

18 februari        | 19:30 – 21:00 | De Hoge Weye – Dorpstraat 34, Beekbergen

20 februari        | 19:30 – 21:00 | De Heemgaard – Heemradenlaan 125, Apeldoorn

Aanmelden voor de informatieavond kan via www.RegionaalEnergieloket.nl/Apeldoorn. Ben je niet in de gelegenheid om één van de avonden bij te wonen?

Programma informatieavond en inschrijven

Tijdens de informatieavond hoor je meer over de actie en financieringsmogelijkheden. Er is een informatiemarkt waar je vragen kan stellen aan de installateur en aan onze energie partners uit de regio. Na afloop kan je je vrijblijvend inschrijven voor de actie.