Groepsaankoop zonnepanelen in Apeldoorn Zuid-Oost succesvol van start

De groepsaankoop van zonnepanelen in Apeldoorn Zuid-Oost is met een goede vaart van start gegaan. De interesse onder woningeigenaren blijkt groot. Al 467 mensen hebben zich ingeschreven voor een woningopname en de eerste zonnestroomsystemen zijn zelfs al gekocht.

De interesse bleek groot bij de drie informatieavonden in Loenen, Beekbergen en Apeldoorn Zuid-Oost. In totaal kwamen er 870 mensen op af. Tijdens deze avonden konden geïnteresseerden al hun vragen stellen en maakten kennis met de geselecteerde installateur.

De actie is door de gemeente in samenwerking met het Regionaal Energieloket opgezet om duurzame energieopwekking te stimuleren. Wethouder duurzaamheid, Mark Sandmann: “Veel mensen willen wel verduurzamen, maar weten vaak niet goed hoe. Deze actie maakt het voor bewoners makkelijk om mee te doen. Naast het aanbod van het Regionaal Energieloket zijn er lokaal ook andere initiatieven en interessante aanbiedingen. Er is dus steeds meer te kiezen en dat is winst voor iedereen.” De groepsaankoop bundelt de vraag naar zonnepanelen in één gebied, waardoor een scherpe prijs mogelijk is. Daarnaast staat ook gemak centraal: alles is van a tot z geregeld.

Woningeigenaren in de postcodes 7326 t/m 7329, 7331 t/m 7333, 7351, 7361, 7364, 7371, en 7381 kunnen deelnemen aan de actie. Op een later moment komen ook de overige wijken en dorpen aan de beurt.

Inschrijven kan via de website van het Regionaal Energieloket. Er is een beperkt aantal woningopnames beschikbaar, dus wees er snel bij! Als het maximaal aantal inschrijvingen is behaald, leest u dit ook op de website van het Regionaal Energieloket.