De gemeente Apeldoorn besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen.

De status

In oktober 2015 is de website vernieuwd en geschikt gemaakt voor gebruik op tablet en smartphone. Binnenkort wordt de vernieuwde website getoetst op de Webrichtlijnen.

Melding van ontoegankelijkheid

Vind u dat onze website niet voldoet of heeft u geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en anderen een juiste toegang hebben tot onze informatie.

U kunt een melding maken door het contactformulier in te vullen. Schrijft u hierin in ieder geval het probleem op en vermeld de link naar de betreffende pagina. Wij kunnen uw melding nog beter beoordelen als u ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt. Ook gegevens over uw browsersoftware en eventueel gebruik van hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingsoftware of spraakherkenningssoftware kan ons helpen. Met deze informatie kunnen wij kijken of het probleem veroorzaakt wordt door instellingen op onze website of door instellingen van uw computer of mobiel apparaat. Wij nemen uw melding in onderzoek en informeren u over de voortgang.